Mediation & Advies

Wat anderen over mij zeggen

Margrita, 2015

Hélène heeft mij en mijn ex-partner heel goed geholpen om tot een overeenstemming te komen m.b.t. de verkoop van een gemeenschappelijke woning. De communicatie tussen beide partijen was vaak stroef. Door haar professionele en rechtvaardige aanpak, en met een vleugje humor, heeft Hélène de communicatie weer hersteld en hebben we concrete afspraken kunnen maken.

Kees, 2015

Dankzij de mediation zitten mijn ex partner en ik nu eindelijk in rustig vaarwater. Het was voor mij belangrijk dat we konden praten met een onpartijdig persoon over de gebeurtenissen die hebben geleid tot het beëindigen van onze relatie. Dit was niet mogelijk, omdat onze emoties steeds te hoog opliepen. We hebben nu nog wel eens conflicten, maar wijzen elkaar op het ouderschapsplan. Hierdoor herpak ik mijn ratio weer. Bedankt hiervoor.

Klantreactie echtscheiding, 2014

Check Check dubbel Check. Maar het is goed zo. Je heb mij heel erg goed geholpen. Ben echt blij geweest dat ik dit traject heb gevolgd!

Kim, 2014

Mediation heeft ons geholpen om het contact tussen mij en mijn ex partner te herstellen waardoor het mogelijk was om een goed ouderschapsplan op te stellen. Ik zou mediation aan mensen aanraden die niet uit een conflict kunnen komen met elkaar. De professionaliteit, onpartijdigheid van mevrouw de Haart en de manier waarop ze ons heeft begeleid tijdens de gesprekken hebben er voor gezorgd dat ik het oud zeer achter me heb kunnen laten en me nu volledig kan richten op het ouderschap. Ik kijk weer positief naar de toekomst en hang niet meer in het verleden. Zonder mediation was dit niet gelukt.

Werkgeversreactie arbeidsmediation, 2013

Ben nog steeds erg tevreden over hoe het hele traject is verlopen. Wat mij betreft een voorbeeldige situatie, zei het vanuit een minder leuke aanleiding.

Ramon Hagedoorn, Gemeente Alphen aan den Rijn, april 2012

Hélène de Haart van De Haart Mediation hebben wij leren kennen als een deskundige, gedreven en betrokken professional. Zij is door de gemeente Alphen aan den Rijn ingezet als neutrale partij tussen de gemeente en zo’n 40 gezinnen die te maken krijgen met strengere regels rond het vervoer van (gehandicapte) leerlingen. Door haar professionele aanpak hebben zowel de gemeente als de gezinnen een beter beeld van de mogelijkheden en onmogelijkheden om met de strengere regels om te gaan.

 

Actueel